Suomen laajimman kiinteistöjen kokonaispalvelun tarjoajana olemme tehneet alkuvuodesta asti töitä koronavirustilanteeseen varautumiseksi. Olemme varautuneet tilanteeseen kaikissa palveluissamme ja ohjeistaneet henkilöstöämme tuottamaan palvelut turvallisesti. Asiakkaidemme ja ammattilaistemme terveys on kaikessa toiminnassamme nyt ensisijaista.

Palveluvalikoimastamme siivous on nyt kaiken keskiössä: olemme valmiuksissa tekemään sekä desinfioivan koronavirusepäilysiivouksen että tehostamaan siivousta ja siten ennaltaehkäisemään koronavirustartuntoja. Olemme kouluttaneet henkilöstömme ja esimiehemme niin suojavälineiden käytön kuin oikeiden siivousmenetelmien osalta. Asiakkaamme saavat vaihtoehdoista lisätietoja suoraan asiakkuusvastaaviltamme.

Ravintolapalveluissa olemme varautuneet ennakoivasti viranomaisvaatimuksia tiukempaan tasoon. Kansainvälisenä yrityksenä lähestymme tätäkin poikkeuksellista tilannetta globaalista näkökulmasta: sovellamme eri ISS-maiden oppeja Suomessa ja autamme asiakkaitamme pysymään eturintamassa ehkäisemässä koronavirustartuntoja.

Ravintoloissamme olemme alkaneet jo viime viikkojen aikana

  • ohjeistaa asiakkaita käsienpesusta ja lisätä entisestään käsien desinfiointimahdollisuutta
  • puhdistaa ravintoloiden kaikkia pintoja tehostetusti
  • vaihtaa ottimia tavallista tiheämmin
  • tarjoilla vain valmiiksi viipaloitua leipää ja tuoneet ottimet leipäpöytiin
  • siirtäneet kaikki kahvilatuotteet kahvilahenkilökunnan tarjoiltaviksi
  • tarjoamaan kokoustuotteet suojattuina tai pakattuina.

Lisäksi tartuntariskin vähentämiseksi olemme alkaneet

  • poistaa maito-, piimä ja muita asiakkaiden avattavissa olevia purkkeja juomapöydistä
  • tarjota levitteenä ainoastaan annospakattua margariinia.

Olemme myös valmiuksissa muuttamaan kaikki lounaat valmiiksi pakatuiksi take away -annoksiksi ja siirtymään yksittäispakattuihin aterimiin.

Näistä kaikista toimenpiteistä tiedotamme ravintoloissamme. Ravintoloissa ja muissa asiakaskohteissamme ohjeistamme myös hyvästä käsihygieniasta huolehtimiseen. Samaa viestiä välitämme aktiivisesti myös digitaalisissa kanavissamme >>

Pidetään yhdessä huolta itsestämme ja toisistamme!