Puh. 0205 155

Keittiömestari Juhani Karhunen palkittiin vuoden 2014 Omena-pääpalkinnolla helmikuussa.

Maailman parasta palvelua rakennetaan palkitsemalla

ISS haluaa tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Tässä kisassa ei helpoilla mittareilla pärjätä, sillä menestystä arvioidaan kokemuksilla. Miten sinä, asiakkaanamme, koet tarjoamamme palvelun laadun?

Strategiamme ytimessä on asiakaspalvelukulttuurin vahvistaminen. Haluamme ymmärtää asiakkaidemme tavoitteita ja liiketoimintaa niin hyvin, että pystymme ennakoimaan heidän tarpeitaan ja parhaimmillaan ylittämään heidän odotuksensa.

”Iloinen työntekijä on tehokas työntekijä”, totesi eräs asiakkaan toimitiloista vastaava työntekijämme. Iloisuus näkyy asiakkaillemme pienistä asioista, kuten siitä, että aulavartijamme tervehtii aina valloittavasti ja auttaa, oli hätä mikä tahansa. Ja siitä, että siivoojamme on jättänyt kukan naisten huoneeseen tai keittiömestari tarjoaa yllättäen tuotemaistiaisia.

Palvelemme asiakkaitamme yli 10 000 kiinteistöpalvelualan ammattilaisen voimin joka päivä. Siksi rakennamme kulttuuristamme sellaisen, että jokainen ISS:läinen ajattelee asiakkaan etua ja pyrkii ratkomaan eteen osuvia ongelmia välittömästi.

Nyt päästään asian ytimeen: halutun palvelukulttuurin rakentaminen vaatii systemaattista, pitkäjänteistä työtä. Yksi osa sitä on ISS:n Omena-ohjelma. Ohjelmassa palkitaan työntekijöitä, jotka ovat osoittaneet ymmärtävänsä, miten he voivat omalla työllään auttaa asiakkaitamme saavuttamaan päämääriään. Nämä työntekijät ovat ymmärtäneet oman työnsä merkityksellisyyden – löytäneet ”oman omenansa”.

Haluamme kutsua myös asiakkaamme mukaan Omena-ohjelmaan. Sinullakin on mahdollisuus antaa tunnustusta haluamallesi ISS:n työntekijälle ehdottamalla hänelle Omena-palkintoa: Kerro työntekijän nimi lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen omena@iss.fi. Liitä mukaan perustelusi, vaikkapa esimerkkitarina, miksi juuri tämä henkilö ansaitsee mielestäsi Omena-palkinnon.

Kiitos jo etukäteen panoksestasi vahvan palvelukulttuurin rakentamisessa – me molemmat hyödymme siitä!

Vesa Suomalainen
Kirjoittaja on ISS Palveluiden henkilöstöpäällikkö, joka vastaa muun muassa Omena-palkitsemisesta.

Takaisin ISSn tiedotteisiin ja artikkeleihin

Kuvassa keittiömestari Juhani Karhunen, joka palkittiin vuoden 2014 Omena-pääpalkinnolla helmikuussa.