Kategoriat

Lisää juttuja

Siivouspalvelut, Vastuullisuus

Vastuullisesti siistiä

Vastuullisuutta edistetään siivousalalla yhä kokonaisvaltaisemmin, niin ympäristövastuun kuin sosiaalisen vastuunkin näkökulmasta. ISS:n jokapäiväisessä arjessa vastuullisuus on työntekijöiden ja ympäristön hyvinvoinnista huolehtimista.   Siivousala on Suomessa iso työllistäjä ja vaikuttaa lähes jokaisen arjessa. Kouluissa, työpaikoilla, vanhainkodeissa, sairaaloissa, kaupoissa tai julkisissa liikennevälineissä asioiva on jollakin tavalla tekemisissä…

Vastuullisuus

Uusi ravintola syntyy kuudessa kuukaudessa

Ravintolan starttiprojekti sujuu ISS:llä saumatta suunnittelusta luovutukseen, kiitos käytössä olevien työkalujen ja huippuunsa hiotun prosessin. Lopputuloksena on ravintola, jolla on kaikki onnistuneen toiminnan edellytykset. Marras–joulukuun taitteessa Outokummun Tornion tehtaalle aukeaa neljä uutta ISS:n ravintolaa. Ennen kuin ensimmäiset aamukahvit ja lounaat tarjoillaan, ravintolan avautumisen eteen on…

Vastuullisuus

Tilapäiset työjärjestelyt ovat kaikkien etu

Elämässä sattuu ja tapahtuu. Joskus niinkin harmillisesti, että tapaturma vie lääkärin vastaanotolle. Sairastuminen ei kuitenkaan aina estä kokonaan tekemästä työtä. Silloin tärkeintä on miettiä, miten työntekijän kuntoutumista ja työkykyä voidaan tukea parhaiten. Tilapäisistä työjärjestelyistä hyötyvät sekä yksilö että yhteiskunta. Tilapäiset työjärjestelyt, kuten mukautettu työ, osa-aikatyö…

Vastuullisuus

Vastuullisten annosten raaka-aineet poimitaan paikallisilta pelloilta

Satokauden raaka-aineet löytävät tiensä ISS:n ravintoloihin lähiseutujen pelloilta ja navetoista. ISS:n ja Valion yhteistyö tuo ravintoloihin paitsi kotimaiset maitotuotteet myös yhteisen kehitystyön tulokset. Paikallisten raaka-aineiden ja satokausien antimien käyttö on ISS:n ravintolapalveluiden keskiössä. Satokausien tuoreet raaka-aineet muuttuvat resepteiksi, ruokalistoiksi ja teemoiksi yhteistyössä kumppaneiden, kuten Valion,…

Vastuullisuus

ISS-ravintoloiden ruokalistat täyttyvät satokausien antimista

Jo vuosikymmenen ajan jatkunut ISS:n ja HKScanin yhteistyö ottaa kaiken irti satokausiajattelusta. Laadukkaat, kotimaiset raaka-aineet ja reseptien kehitystyö maistuvat asiakkaiden lautasilla. Rapujuhlat, sadonkorjuu, kurpitsajuhlat ja muut lounasravintoloiden teemaviikot lienevät jokaiselle tuttuja. ISS Ravintolapalveluiden tuotepäällikön Terhi Paldanin mukaan satokausiajattelussa on kuitenkin pohjimmiltaan kyse siitä, että lautasille…

Vastuullisuus

Kiitettävä turvallisuudesta – ISS:n työturvallisuusjohtaminen saa tunnustusta asiakkailta

Työturvallisuus on kokonaisuus, joka rakentuu yhteisistä pelisäännöistä sekä jokapäiväisistä arjen käytännöistä, havainnoista ja teoista. ISS:llä työturvallisuusjohtamisen kulttuuri on viime vuosina kehittynyt isoin harppauksin. Sen ovat huomanneet myös asiakkaat. Jos yritys saa 713 pistettä arvioinnista, jossa kiitettävän suorituksen alaraja on 450 pistettä, uskaltaa melko turvallisesti sanoa,…

Load more

Tilaa uutiskirjeemme