Kategoriat

Ladattavat oppaat

Opas: Kestävää ruokakulttuuria

Lataa opas tästä

Haluamme tarjota maukkaita ja vastuullisia reseptejä kaikille kotikokeille. Hyödynnä reseptit ja ole mukana ilmastonmuutoksen hillinnässä. ISS:n 8 000 ammattilaista vaikuttavat päivittäin työllään niin ympäristöön kuin ihmisten hyvinvointiin ja terveyteen. Me ISS:llä haluamme olla rakentamassa kestävää ruokakulttuuria. Vastuulliset raaka-ainevalinnat ja modernit reseptit ovat avainasemassa kulutusja makutottumuksien uudistamisessa.

 

Avaamalla uusia makumaailmoja tuhansille asiakkaillemme päivittäin voimme edistää vastuullisten raaka-aineiden päätymistä entistä useampaan kotikeittiöön, osaksi arjen ruokarutiineja. Ole hyvä, nappaa maukkaat kasvisreseptit osaksi omia luottoreseptejäsi ja lähde makumatkalle yhdessä ISS:n huippukokkien kanssa.

Whitepaper: Puhtaasti parempaa siivousta

Lataa opas tästä
Matka kohti vastuullisempaa arkea alkaa omasta toimintaympäristöstä, johon panostaminen on menestymisen ehdoton edellytys. Vaikka vastuullisuuden teemat ovat suuria ja niitä koskevat tavoitteet on asetettu korkealle, pystytään pienillä teoilla saamaan aikaan isoja muutoksia – sekä yrityksissä että yhteiskunnassa.

Siivous- ja toimistopalveluiden näkökulmasta tämä tarkoittaa, että uusien ratkaisujen on tuettava sekä yritysten arkisia muutostarpeita että strategisia vastuullisuustavoitteita.

Siivouspalvelumme on aina asiakkaan näköinen ratkaisu – palvelut ovat täysin räätälöitävissä tarpeitasi tukevaksi. Palvelumme ydinkohtia ovat palvelutiimimme näkyvä läsnäolo ja henkilöstön osaamisen hyödyntäminen monipuolisissa palvelutehtävissä. Kaikki siivouspalvelumme ovat sopimussiivousta, ja täydennämme palveluamme tarvittaessa yksittäisillä erikoissiivouksilla. Tutustu innovatiivisiin ja vastuullisiin siivouspalveluihimme oppaan avulla!

Tilaa uutiskirjeemme